Uneix-te a WE ARE OCEAN Mar Balear en un Viatge d’Art i Ciència per Protegir el Nostre Oceà!

DATA I HORA: Dilluns, 10 de juny, 9:00h – Divendres, 14 de juny, 14:00h

UBICACIÓ: Casal de Barri El Terreno – Carrer de Lacy, 3, Ponent, 07015 Palma, Illes Balears

ACTE DE CLAUSURA: Divendres, 14 de juny, 19:00h – Jardins Fundació Natzaret

Registra't per a l'esdeveniment AQUÍ

WE ARE HAPPY! WE ARE OCEAN Mar Balear!

Empoderant els joves per al canvi socioambiental!

CEIP El Terreno students

WE ARE OCEAN Mar Balear està emergint!

Uneix-te al nostre projecte interdisciplinari d’Art, Ciència i Educació Ambiental per protegir els corals del Mar Balear!

Gràcies als fons europeus de ProBleu Schools, els nens i nenes de 5è i 6è curs del CEIP el Terreno han tingut l’oportunitat d’immersar-se en un món d’art i ciència per protegir el nostre oceà, contribuint a la Missió Oceà de la UE. Aquest programa educatiu tindrà lloc al Casal de Barri in el Terreno (Palma).

Aquest projecte ha estat co-liderat per ARTPORT_mw y Positive LAB (Coordinator project in the Balearic Sea), (Coordinador del projecte a la Mar Balear), amb el suport d’altres actors locals com la Fundació Ona Futura y la Associació de veïns Bellver d’El Terreno.

El seu objectiu és empoderar a la joventut en la protecció dels corals i l’oceà en general.

LA NOSTRA MISSIÓ

La missió del nostre programa WE ARE OCEAN Mar Balear és descobrir, a través de l’art i la ciència, la bellesa dels corals en el nostre mar i empoderar la joventut del territori del Mar Balear perquè es converteixin en actors actius en la protecció marina.

Axelle Vergés, de Positive LAB (organització co-líder) i coordinadora del projecte, va explicar el projecte WE ARE OCEAN Mar Balear al CEIP El Terreno.

QUÈ OFERIM?

Tallers educatius combinant art i ciència: una immersió única en el món de l’art i la ciència marina a través de tallers co-dirigits per l’artista Miguel SbastidaAnne-Marie Melster mb la col·laboració de l’experta en ciència marina Sandra Mallol de l’IEO-CSIC.

Esdeveniments especials: on els joves presenten les obres co-creades i comparteixen les seves visions amb els líders de la comunitat.

Oportunitats de col·laboració: volem col·laborar amb institucions educatives, organitzacions sense ànim de lucre, empreses i altres parts interessades en la conservació marina per multiplicar el projecte al Mar Balear.

Primera campanya del Projecte WE ARE OCEAN al Mar Balear

Artista seleccionat Miguel Sbastida

WE ARE OCEAN és un programa artístic interdisciplinari global destinat a crear consciència sobre la nostra interdependència amb l’oceà. Aquest programa està avalat per la UNESCO com a part de la Dècada del Oceà de la Ciència Oceànica (UN Ocean Decade) per al Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides (2021-2030) fins al 2030.

¿T'interessa el nostre programa?

CONTACTA’NS!

    Co-líders

    Patrocinadors

    Entitats Colaboradores

    Respaldat per

    logo nations